Digital marketing

SoMe annoncering er blevet vigtigere end nogensinde før.

Et stadig stigende forbrug af sociale medier gør det til et uundværligt annonceringsværktøj for virksomheder som er seriøse omkring væksten af deres foretagende.
Ikke at have styr på sin digitale tilstedeværelse, vil i langt de fleste retail brancher være en stor konkurrencemæssig ulempe.

Det kan dog være en tidskrævende og hårudtrækkende proces at sætte sig ind i hele den digitale annonceringsverden.

Det er her vi kommer ind i billedet.

Er du i tvivl om hvorfor jeres hjemmeside får massere af besøg, men ingen køb, hvad IOS 14 opdateringen betyder for jeres marketingsindsats eller helt simpelt hvordan man skaber en annonce der konverterer?

Vi tager jer i hånden og guider jer i gennem hele processen.
Vi tager udgangspunkt i jeres problemstilling og hjælper jer med at vækste gennem digital annoncering.

Vi arbejder ud fra en 3 trins model:

Strategi

Vi starter med at zoome ind på jeres virksomheds kunder. Vi dykker ned i jeres segmenter og udvælger de relevante målgrupper. Dernæst kigger vi på hvilke faktorer der ligger bag deres købsadfærd og begynder i samråd med jer at udtænke hvordan vi bedst kan nå ud til disse forbrugere.

Opsætning

Så går vi i gang med at opsætte annoncerne. Vi sørger for at skabe annoncer som er skræddersyet til målgruppen og laver en solid copy, som forhåbentlig generere en god konverteringsrate.

Optimering

Når annoncerne er opsat splittester vi dem op mod hinanden for at finde ud af hvilke der performer bedst. Vi sørger for hele tiden at holde øje med tallene så vi kan optimere performance og ligge annoncekronerne der hvor de skaber mest værdi.

Vi sørger selvfølgelig for at holde jer opdateret omkring performance og løbende lave opfølgninger. Det gør vi for at sikre et stærkt samarbejde, hvor jeres vækst er vores fælles mål.